Entré Office

Pajadatan uusi työkalu talotekniikka-alan yrittäjälle.

 

Nyt myös mobiilisovellus Entré Office.

Ominaisuudet

 

 • TILAUSTEN HALLINTA

  Lisää helposti kaikki materiaalit ja työtunnit laskutettaville asiakastilauksille järjestelmässä. Käytössäsi on valmiina tukkureiden hinnastot, jotka päivitetään automaattisesti.

 •  AIKAKIRJAUS

  Tee tuntikirjaukset suoraan työmaalla. Kirjattu aika tallentuu suoraan sekä asiakastilaukselle, että palkanmaksua varten. Työntekijöillä on myös selkeä, värikoodattu kalenterinäkymä päivittäistä käyttöä varten.

 •  AIKATAULUTUS

  Suunnittele työtilaukset asentajille ja ne näkyvät suoraan asentajien puhelimissa tai tableteilla. Pystyt työaikojen lisäksi suunnittelemaan lomat ja muut selkeän värijärjestelyn avulla.

 • ASIAKASREKISTERI

  Kaikki asiakastiedot tallennetaan ja muodostetaan asiakasrekisteriksi. Maksuaika, näkyvät alennusprosentit, tuotenumerot ja muut tiedot voit määrittää asiakaskohtaisesti. Lisäksi mahdollisuus laskuttaa asiakkaita käänteisellä verovelvollisuudella.

 •  TUOTEHALLINTA

  Entré Officessa on käytössäsi juuri sinun toimialan tukkurien hintalistat ja pystyt vertailemaan hintoja tuotekohtaisesti. Järjestelmään voidaan ajaa myös tukkurin alennuslistat, jolloin näet omat sisäänostohintasi. Luonnollisesti voit lisätä omia tuotteita ja palveluita tuoterekisteriin.

 •  MYYNTIRESKONTRA

  Myyntireskontran avulla pidät kirjaa, että asiakkaat maksavat laskunsa ajallaan. Järjestelmän avulla on myös mahdollista lähettää maksumuistutuksia. Kaikki laskut tallennetaan ja pystyt luomaan uuden tilauksen vanhan laskun pohjalta.